Vissza
-10%
  • Orvostechnikai eszköz
  • Egészségpénztári kártyára kapható
Perskindol Active Classic spray
150ml
Kettős hatása révén egyrészt hűsít és nyugtatja, másrészt kellemesen melegíti a kezelt területeket. Enyhíti a (sport) sérülések nyomán fellépő izomfájdalmakat, például izomhúzódás, izomszakadás, rándulások és zúzódások esetén.
Jelenleg raktáron:
  • Szent Máté Gyógyszertár, Budapest   raktáron
  • Szent Jobb Gyógyszertár, Óbuda   raktáron
  • Szent Jobb Gyógyszertár, Budaörs   raktáron
  • Szent Jobb Gyógyszertár, Dunakeszi   raktáron
  • Szent Jobb Gyógyszertár, Szigetszentmiklós   raktáron
Eredeti patikai ár: 4 100 Ft
Internetes ár: 3 690 Ft
egységár: 24,60 Ft/ml
db
TERMÉKLEÍRÁS

Segíti a sportsérülések gyógyulását

Mi a Perskindol Active Classic Spray és mikor alkalmazható?

A Perskindol Active Classic Spray illóolajokat tartalmaz, amelyek az érintett területen alkalmazva frissítő, hűsítő érzést nyújtanak, melyet kellemes melegségérzés követ.

A Perskindol Active Classic Spray kettős hatása révén először hűsíti és nyugtatja, majd kellemesen melegíti a kezelt területeket. Ez segít a (sport)sérülések esetén fellépő izomfájdalmak, például rándulások, izomhúzódás, izomszakadás, ficam és zúzódás esetén jelentkező fájdalom csillapításában. 

Kettős hatása révén a Perskindol Active Classic Spray alkalmas a munkahelyen, az irodában is a vállak, a nyak, a lábak, a karok területén fellépő izomfeszültséglazítására és segíti a fáradt izmok megnyugtatását.

Elsősegélynyújtáskor alkalmazva sportsérülések, például húzódások, zúzódások, rándulások és ficamok kezelésére ajánlott.

Mit tartalmaz a Perskindol Active Classic Spray?
Összetevők:
izopropil-alkohol, víz, mentol, erdei fenyőtűolaj (Pinus Sylvestris olaj), édesnarancsolaj (Citrus Aurantium Dulcis Olaj), kúszó fajdbogyólevél olaj (Gaultheria Procumbens levél olaj) (metil-szalicilátot tartalmaz), bergamottolaj (Citrus Aurantium Bergamia olaj), citromolaj (Citrus Medica Limonum olaj), terpineol, terpineol-acetát, etil-acetát, benzil-benzoát, rozmaringlevél olaj (Rosmarinus Officinalis levél olaj), levendulaolaj (Lavandula Angustifolia olaj), geraniol, citronellol, limonén, citrál, linalool.

Hogyan kell használni a Perskindol Active Classic Spray-t?
Felnőtteknek és 5 évnél idősebb gyermekeknek: a szórófej enyhe nyomásával körkörösen fújjon kis mennyiségű sprayt az érintett területre. A tartályt legalább 15 cm-re kell tartani az érintett területtől. Használat előtt felrázandó!

Fontos információ:

Ne használja a készítményt ismert túlérzékenység esetén, vagy ha tud róla, hogy a szalicilátokra, vagy a termék bármely összetevőjére allergiás.
Ne használja a terméket nyílt sebre, nyálkahártyákra vagy arcra. Ügyeljen rá, hogy a készítmény szembe ne kerüljön!
Ne használja a spray-t kötés alatt vagy fedett területre. A kezelt területet hagyja szabadon!
21 nap folyamatos használat után ajánlott 3 nap szünetet tartani.
A készítmény használata 5 éves kor alatti gyermekeknél tilos.
Elővigyázatosságból ne alkalmazza a készítményt terhesség vagy szoptatás idején.
Ha a készítmény használata során bármilyen mellékhatást tapasztal, hagyja abba a spray használatát. Ha a kezelés során nem tapasztalható javulás, forduljon kezelőorvosához vagy gyógyszerészéhez.

Tárolás: szobahőmérsékleten (15-25°C).
Rendkívül tűzveszélyes aeroszol. A tartályban túlnyomás uralkodik: hő hatására megrepedhet. Hőtől, forró felületektől, szikrától, nyílt lángtól és más gyúlékony anyagtól távol tartandó! Az aeroszolos palackot védeni kell a közvetlen napsugárzástól és 50°C feletti hőmérséklettől. A palackot kiszúrni vagy elégetni még üres állapotban sem szabad! Ne fújja a palack tartalmát nyílt lángra vagy gyúlékony anyagra. Gyújtóforrás vagy nyílt láng közelében nem használható. A készítmény használatakor dohányozni tilos! Gyermekek elől elzárva tartandó! A palack tartalmát nem szabad belélegezni.

Propán-butánt tartalmaz.

A Perskindol Active Classic Spray a csomagoláson jelzett időpontig («EXP» után) használható fel.

Kiszerelés: 150 ml

Gyártja:
Vifor SA
Rte de Moncor 10
CH-1752 Villars-sur-Glâne
Svájc

Forgalmazza:
Ewopharma Hungary Kft.
1021 Budapest, Budakeszi út 73/f

Tel.: +36 1 200 4650

A használati utasítás utolsó ellenőrzésének ideje: 2015. június

A termék besorolása: orvostechnikai eszköz.
Forrás: ewopharma.hu

A kockázatokról olvassa el a használati útmutatót vagy kérdezze meg kezelőorvosát!