Vissza
  • Étrend-kiegészítő
Centrum A-tól Z-ig filmtabletta
100x
Komplex multivitamin készítmény, mely kiegyensúlyozott vitamin-és ásványi anyag összetételével támogatja az Ön egészségét!
Jelenleg raktáron:
  • Szent Máté Gyógyszertár, Budapest   raktáron
  • Szent Jobb Gyógyszertár, Óbuda   raktáron
  • Szent Jobb Gyógyszertár, Budaörs   raktáron
  • Szent Jobb Gyógyszertár, Dunakeszi   raktáron
  • Szent Jobb Gyógyszertár, Szigetszentmiklós   raktáron
Internetes ár: 5 990 Ft
egységár: 59,90 Ft/db
db
TERMÉKLEÍRÁS

A Centrum® összetevői számos területen támogatják szervezetünk működését. Modern életstílust élni ma már nem csupán követelmény, de egyre nagyobb az igény arra is, hogy mindezt elégedetten tegyük. Mindannyian teljes életet szeretnénk élni, törődni szeretteinkkel és – mindenekelőtt – egészségesek maradni. Mindehhez azonban nélkülözhetetlen a kiegyensúlyozott tápanyagbevitel biztosítása szervezetünk számára. Mivel a mindennapi fokozott aktivitással szervezetünk vitaminokat és ásványi anyagokat használ fel, ezek megfelelő pótlása igen fontos.

A Centrum® A-tól Z-ig® egy komplex multivitamin, minden vitamint, fontos ásványi anyagot és létfontosságú nyomelemet tartalmaz. A Centrum® szervezetével együttműködve egészíti ki a vitamin- és ásványi anyag bevitelt, azonban a többi étrend-kiegészítőhöz hasonlóan a Centrum® sem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot. A Centrum®-ot a legújabb táplálkozástudományi eredményeknek megfelelően rendszeresen újraformuláljuk. Szakembereink nem csupán a táplálkozástudományi eredményeket kísérik figyelemmel, de az anyagcserével és felszívódással kapcsolatos új ismereteket is figyelembe veszik. Az eredmény egy modern formula az Ön mindennapi egészsége és jó közérzete érdekében.


Napi ajánlott fogyasztási mennyiség felnőtteknek: 1 filmtabletta. A Centrum® A-tól Z-ig® filmtabletta speciális bevonattal rendelkezik, mely megkönnyíti a készítmény lenyelését. Ha így is nehézséget okoz, a tabletta a törésvonal mentén felezhető.

Az egészséges életmód, valamint a kiegyensúlyozott, vegyes étrend fontos. Az étrendkiegészítő nem helyettesíti a vegyes étrendet és az egészséges életmódot. Terhesség esetén kérjük, szíveskedjen konzultálni kezelőorvosával vagy gyógyszerészével, mielőtt elkezdi szedni a Centrum®-ot, mert a készítmény A-vitamint tartalmaz. Kumarin típusú véralvadásgátló szedése esetén a készítmény K-vitamin tartalmát figyelembe kell venni. Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépje túl! A készítményt kisgyermekek elől elzárva kell tartani. Száraz helyen, legfeljebb 25 °C-on tárolandó. Ne használja fel a terméket, ha a zárófólia sérült. Használat után mindig helyezze vissza a doboz tetejét.

MINDENNAPI ENERGIA
Ahhoz, hogy Ön megőrizhesse mindennapi aktivitását, a testnek és a léleknek némi támogatásra van szüksége. A B-vitaminok (B1 , B2 , B6 , B12 ), a mangán, a magnézium és a foszfor részt vesznek a normál energiatermelő anyagcserefolyamatokban. A vas az oxigén-, a réz pedig a vas normál szállításában vesz részt a szervezetben. A B2-, a B6-, a B12-vitamin, a pantoténsav és a folsav hozzájárulnak a fáradtság és a kifáradás csökkentéséhez.

IMMUNITÁS
Az élet túl sok mindent tartogat, ezért oly fontos, hogy egészségesek maradjunk. A jó immunrendszer fontosabb, mint valaha. Immunrendszerünk működése számos mikro- és makrotápanyagon alapszik. A megfelelő mennyiségű D-, A- és C-vitamin, szelén, réz és cink bevitele hozzájárul az immunrendszer normál működéséhez.

EGÉSZSÉGES BŐR
Az egészséges bőr nemcsak javítja a külsőt, de egyéb folyamatokat is támogat, pl. a D-vitamin képződését. A Centrum® A-tól Z-ig® A-vitamint, cinket, niacint és biotint tartalmaz, melyek hozzájárulnak a bőr normál állapotának fenntartásához. A C-vitamin hozzájárul a megfelelő kollagénképződéshez és ezen keresztül a bőr normál állapotának, működésének fenntartásához.

VÉDELEM A KÖRNYEZETI STRESSZ ELLEN
A légszennyezés, a napsugárzás és az ózon stresszhatásnak teszik ki a szervezetet. A Centrum® A-tól Z-ig® megszüntetni ugyan nem tudja őket, de a benne található antioxidáns komplexnek köszönhetően a szervezet sikeresen veheti fel a harcot velük szemben. A C-vitamin, az E-vitamin, a szelén és a cink hozzájárulnak a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez.
A Centrum® A-tól Z-ig® 100 g jódot tartalmaz.
A jód hozzájárul a pajzsmirigyhormonok normál termeléséhez és a pajzsmirigy normál működéséhez.

NORMÁL LÁTÁS
Tudományos adatok bizonyítják, hogy a megfelelő tápanyag-bevitel nagyban elősegítheti a szem egészségének megőrzését. A kulcselemek mint az A- és B2-vitamin, valamint a cink - melyek a Centrum® A-tól Z-ig® összetevői – hozzájárulnak a normál látás fenntartásához.

Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot.