Vissza
-10%
 • Étrend-kiegészítő
Venovelle 5 tabletta + kapszula
30x+30x
Az egyetlen kombinált készítmény a megfelelő vénás keringés támogatására. A tabletta diozmint és heszperidint, míg a kapszula 5 fontos gyógynövény kivonatát tartalmazza.
Jelenleg raktáron:
 • Szent Máté Gyógyszertár, Budapest   raktáron
 • Szent Jobb Gyógyszertár, Óbuda   raktáron
 • Szent Jobb Gyógyszertár, Budaörs   1-3 munkanapon belül átvehetõ
 • Szent Jobb Gyógyszertár, Dunakeszi   raktáron
 • Szent Jobb Gyógyszertár, Szigetszentmiklós   raktáron
Eredeti patikai ár: 5 550 Ft
Internetes ár: 4 995 Ft
egységár: 4995 Ft/csomag
db
TERMÉKLEÍRÁS

Az alsó végtagok nem megfelelő vénás keringésének problémája a lakosság – különösen a nők - nagy százalékát érinti. Ráadásul egyre fiatalabbakat, nem ritka, hogy az első jelek már 20–25 éves korban jelentkeznek.

A Venovelle® speciális, kombinált - tablettát és kapszulát is tartalmazó - készítmény, mely egyedülálló összetételében a már régóta alkalmazott, mikronizált hatóanyagokat egyesíti vitaminokkal és 5 fontos gyógynövény kivonatával.

 

 • a nehézláb-érzés enyhítéséhez (vadgesztenye kivonat)
 • a vénák összehúzódásához és a vénafal megfelelő tónusához (szúrós csodabogyó)
 • a megfelelő vénás keringés támogatásához (szúrós csodabogyó kivonat, ázsiai gázló kivonat, vadgesztenye kivonat, vörös szőlőlevél kivonat)
 • a megfelelő perifériás keringés támogatásához (ázsiai gázló kivonat)
 • az erek normál állapotának, működésének fenntartásához (C-vitamin)
 • a vénák és hajszálerek egészségének támogatásához (vadgesztenye kivonat)

 

A tabletta az alábbi hatóanyagokat tartalmazza:

 

Mikronizált flavonoidok

A tabletta fő hatóanyagai a speciális, mikronizált eljárással készült, narancsból származó természetes diozmin és heszperidin flavonoidok, magas, 500 mg-os összmennyiségben.

C-vitamin

A C-vitamin hozzájárul a normál kollagénképződéshez, és ezen keresztül az erek normál állapotának, működésének fenntartásához.

Folsav

A folát hozzájárul a normál homocisztein-anyagcseréhez. A homocisztein aminosav vérben mérsékelten vagy erősen megnövekedett szintje kockázati tényező, lebontásához többek között folsavra van szükség.

Rutin

Szintén fontos flavonoid komponens.

 

A kapszula az alábbi hatóanyagokat tartalmazza:

Vadgesztenye

Hozzájárulhat a vénák és hajszálerek egészségéhez, a megfelelő véráramlás, vénás keringés fenntartásához, valamint a nehézláb-érzés enyhítéséhez.

Szúrós csodabogyó

Az 1950-es években ismerték fel a növény kivonatának érfalakra kifejtett hatását.  A gyökértörzsből készült kivonat, illetve annak szaponinjai hozzájárulhatnak a vénák összehúzódásához, a vénák megfelelő tónusához és a lábak vénás keringésének támogatásához.1

Ázsiai gázló

Több évszázados megfigyelésekre épülő népi gyógyászat egyik főszerelője. Természetes és gazdag forrása az asiaticosidoknak, melyek hozzájárulhatnak a vénás és perifériás keringés támogatásához.2

Vörös szőlőlevél

A népi gyógyászatban régóta alkalmazzák. Kivonata hozzájárulhat a lábak megfelelő véráramlásának, vénás keringésének támogatásához.3

Feketeribizli

A természetben előforduló gazdag antocianozid forrás, biológiailag nagyon értékes gyümölcs.

 

JAVASOLT ADAGOLÁS:

Felnőtteknek naponta egy tablettát és egy kapszulát javasolt bő folyadékkal bevenni, bármely napszakban. A tabletta és kapszula bevehető egy időben, de eltérő napszakban is. A készítményt javasolt kúraszerűen, legalább 3 hónapig folyamatosan alkalmazni, a hatóanyagok megfelelő beépülése érdekében.

 

A készítményt nők és férfiak egyaránt alkalmazhatják.

A kapszula alapanyaga növényi eredetű (cellulóz). Nem tartalmaz állati eredetű anyagokat és jól tolerálható.

Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot.