Az Uriage története

Az Uriage Dermatológiai Laboratórium 1992 óta használja fel az Uriage termálvíz előnyös tulajdonságait szakértő bőrgyógyászati termékeihez, hogy napi szinten segítse a bőrápolást az egész család számára.
 

Az Uriage története

Az Uriage márka története egészen 1992-ig nyúlik vissza: ekkor alapították meg Franciaországban az Uriage Bőrgyógyászati Laboratóriumot, és hozták létre az első termálvíz alapú terméküket. Azóta már a világ számos országába eljutottak, Magyarországon 2013. óta kaphatók az Uriage termékek.

Az innovatív, folyamatos fejlesztéseken áteső márka alapja a speciális Uriage termálvíz. A víz a francia Alpok kőzetein szivárog át éveken át, így nyeri el ásványi anyagokban és nyomelemekben gazdag végső formuláját. A végeredmény pedig a 11g/l ásványianyag-tartalmú tiszta termálvíz. Olyan összetevőket tartalmaz, mint a szulfátok, klorid, nátrium, bicarbonát, kalcium, magnézium, kálium vagy a szilikát. Nyomelemekben is gazdag: cink, mangán, réz és vas is megtalálható a vízben.

Gyógyító termálvíz

Franciaországban az Uriage saját termál központot hozott létre, felhasználva az értékes víz gyógyító erejét. Tanulmányok sora támasztja alá az ott található termálvíz egészségmegőrző és jótékony hatásait. Évente több ezer gyógyulni vágyó ember fordul meg a fürdőben, és töltődik fel testileg és lelkileg egyaránt. Változatos problémák orvoslására használják a termál központot: bőrgyógyászati, fül-orr-gégészeti, reumatológiai kezelések, és rákos betegek utókezelése folyik nap mint nap.

Több évtizedes szakértelem

Az Uriage fő küldetése hipoallergén, magas minőségű termékek fejlesztése, melyet minden korosztály bármilyen bőrtípusra alkalmazni tud.  Termékeik mindegyike tartalmazza az éltető termálvizet, amely széles körű megoldást jelent a különböző bőrproblémákra. Hidratál, megóv a külső hatásoktól, és megnyugtatja az irritált bőrt.  Alkalmazható bőrgyulladások, bőrpír, leégés, ekcéma kezelésére, vagy kozmetikai, bőrgyógyászati beavatkozások után. Mindennapi felhasználásra is kitűnő választás, hiszen hidratáláshoz, szőrtelenítéshez, sportoláshoz vagy csak egy szimpla felfrissüléshez is alkalmazható.

Keresse Uriage termékeinket webpatikánk kínálatában, és találja meg az Ön és családja számára a legjobbat!